Archief: recensies en interviews

Interview en meer op Radio Capelle, 10 november 2011

Een unieke kans voor Michon: Een uur lang invulling geven aan het programma Spotlight on (Radio Capelle Goes Jazz) van de helaas in april 2012 overleden Jan Keur. Zowel muziek van onze cd Art of Passion werd gedraaid, als ook muziek die Michon had meegenomen. Samen bespraken ze aan de hand van deze nummers, haar inspiratiebronnen in de fado en jazzmuziek. Het werd een geweldig uurtje met Jan en geluidsman Sonny.

Interview door Jacques Nachtegaal (Cultuurpodium) in theater De Naald in Naaldwijk, 26 maart 2011

In maart 2011 gaven Michon en Clementine een dubbelconcert in Naaldwijk. Na afloop werden zij geïnterviewd door Jacques Nachtegaal.
>Lees hier de recensie op Cultuurpodium.nl.

Te horen op ORTS-radio

N.a.v. het telefonisch-interview dat Michon in november 2010 had met Guido van de Mosselaar van Radio Oosterhout, werd ze uitgenodigd om in december van hetzelfde jaar, samen met muzikanten Gertjan Withagen en Stephan van Rijt, live te komen spelen voor de uitzending van ORTS-live.

Spotlight On, jazzprogramma van Jan Keur op Radio Capelle, 6 mei 2010

Gitarist Gertjan Withagen was samen met Michon te gast bij Jan Keur om te praten over de cd Art of Passion. Een ontspannen interview dat eind 2011 een vervolg kreeg.

Recensie n.a.v. het Oranjeconcert dat wij in Ruurlo gaven, 30 april 2010

Inmiddels heeft Michon drie keer een concert gegeven in Ruurlo, via het actieve en muziekminnende bestuur van Vereniging Kunstkring Ruurlo, maar het concert op Koninginnendag in 2010 was de eerste keer. Een bijzonder warm publiek omarmde de muziek, waardoor we ineens “wereldberoemd” waren in het oosten des lands.
>Lees hier de recensie van het Oranjeconcert.

Interview in 2008, programma De Stemming op Radio Rijnmond.

Nog onder de naam Miquelá waren we in 2008 te gast bij Mijke Loeven voor het programma De Stemming, op de zondagochtend op Radio Rijnmond. Het werd een combinatie van interview, livemuziek en het draaien van een aantal stukken van de cd Art of Passion. Voor het eerst op de radio!